Protegim les Escoles

Vine aquest divendres! #RevoltaEscolar

Acabàvem la darrera setmana amb la notícia per part de l’Ajuntament de diverses actuacions en els entorns d’un centenar d’escoles de la ciutat.

Entorns amb menys cotxes i per tant, amb menys contaminació.

També amb la confirmació d’una reunió amb el consistori, en la qual diferents representats d’AFAs/AMPAs del grup #RevoltaEscolar i d’ #EixampleRespira podran parlar del tema i exposar les nostres peticions.

La nostra escola és una de les escoles incloses dins el projecte #ProtegimlesEscoles per aquest 2021. 

Tot són bones notícies, són actuacions ben necessàries.

Molt necessàries.

I les celebrem 🙂

Però a la vegada són insuficients i limitades, i per això no ens podem quedar aquí. Si es pot actuar en aquestes escoles, es pot actuar a la resta.

En el nostre cas particular, les futures pacificacions de vies bàsiques com ara la Via Laietana ens afectarà de manera ben negativa en l’afluència de trànsit que circularà per l’avinguda Lluís Companys. 

No som només les famílies qui ho reclamem, és també la Societat Catalana de Pediatria qui demana actuar urgentment. Què és més prioritari que això?

Una ciutat que no pot garantir la salut dels seus infants és un projecte de ciutat fracassat. Cal canviar l’actual model de mobilitat per apostar per una ciutat que prioriritzi la salut, el benestar i la seguretat dels nostres infants, i no un mitjà de transport minoritari, no eficient i insostenible.

És una qüestió de voluntat política i no d’impediments tècnics. No entenem com el govern municipal continua tenint reticències a fer aquests canvis de manera generalitzada, i tampoc com els partits de l’oposició no els reclama.

La salut, benestar i seguretat dels infants han de formar part d’un gran pacte de ciutat que els deixi al marge de les disputes polítiques curterministes.

Famílies, us esperem 26F a les 16h

No podem posposar ni un minut més la resta d’actuacions reivindicades i que no s’han anunciat. Per tot això, la #RevoltaEscolar continuarà el divendres 26 de febrer.

Des de l’Ampa de l’escola estem adherides a aquesta  #RevoltaEscolar que no para de créixer a la nostra ciutat i a d’altres. A la pàgina https://www.revoltaescolar.cat/ hi trobareu tota la informació. 

Famílies, us esperem al següent tall de carrer d’aquest divendres 26F a les 16 h.

Pere vila escola


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.