Reunió Junta de l’AMPA el proper 31 de gener del 2014

Recordeu que divendres, 31 de gener a les 19:45  hores a la sala de professors de l’Escola Pere Vila tindrà lloc la reunió de la Junta de l’AMPA d’aquest mes.
L’ordre del dia previst serà:

  • Situació del servei d’acollida de la tarda.
  • Activitats Extraescolars.
  • Consell Escolar del 27-01-2014.
  • Adequació sorral.
  • Calendari d’activitats: Carnestoltes, propera sortida del grup excursionista i Merkadigne .
  • Precs i preguntes.

L’hora és molt de reunió de la comunitat de veïns. Que això no us tire enrere. Ja sabem que les reunions de la comunitat de veïns tenen mala premsa. Discussions interminables, veïns que anem a la nostra bola, aquells que van només quan tenen un problema, número d’escapisme quan és hora d’escollir al president/a i subpresident/a de l’escala, desesperació al sentir l’estat dels comptes anuals. Que us hem explicar. La meva tècnica és que vagi el meu home. És roí però…
Res semblant a això a les reunions de l’AMPA*. Vina i ho comprovaràs. Tothom està convidat a assistir i a participar.

Us esperem a tots i a totes. No cal ser de la Junta per venir i participar.

*Bé, serem sincers i farem autocrítica. Una mica galliner si que són les reunions, les discussions a vegades es fan interminables i sempre hi ha crisi existencial quan arriba el resum de l’estat econòmic. Però que això no us enganyi. De cada reunió se surt  amb alguna que d’altra solució a petits problemes i amb més ganes de seguir fent coses, de millor i d’ajudar a l’escola a tirar endavant. I si a més a més hi ha alguna coca per picar i un te per prendre, això que es porta el cos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.