Pares estressats, fills estressats

EspaiCreixer us convida.

Dimarts 7 de juny a les 20h

Pares estressats, fills estressats

L’estrés, la malaltia del present, on a cada segon responem a mils estímuls i ens mostrem en permanent estat d’alerta. Com gestionar l’estrés començant pels adults i ajudant als més petits de la casa? Què podem fer per no arribar a aquest límit? Existeixen nens i nenes estressats, en els que veiem que no poden assumir les seves tasques diàries a casa ni a l’escola per la seva permanent alteració, parlarem de com els podem ajudar i com podem ajudar-nos a nosaltres mateixos per no permetre que l’estrés invaeixi tota la nostra vida.

Les Escoles de mares i pares són espais dinàmics de formació, orientació i assessorament. Són sessions de treball, d’hora i mitja de durada, on abordem els principals dubtes i problemàtiques que sorgeixen en relació als menors d’edats determinades.

En aquests espais treballem i creem conjuntament eines didàctiques, constructives, per viure en plenitud i benestar cada fase evolutiva dels nostres fills.

Les mares i pares compartiran dubtes i neguits i aprendran els uns dels altres per tal de crear uns vincles sans i un entorn favorable a les seves llars, per al creixement dels seus fills. Treballem amb metodologies i dinàmiques participatives.

Aquests tallers per a mares i pares van dirigits a tot tipus de famílies i/o persones amb menors al càrrec, que vulguin afavorir l’òptim desenvolupament del seus fills.

Sessió Gratuïta · Places limitades

Local d’Espai per créixer · Carrer Sardenya, 56 Barcelona

Reserva plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.