Video espot Escola Pública Catalana

Espot “Escola Pública Catalana”… que hauria d’haver fet Educació


Hey, go Jordi Évole!

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, la FaPaC, reconeix l’autoria de l’espot en defensa de l’escola pública catalana, “Escola Pública Catalana (EPC)”, que s’ha fet públic aquest dimarts 19 de març coincidint amb l’inici del període de preinscripció escolar del curs 2019/2020, que serà del pròxim 29 de març al 9 d’abril.

La federació utilitza aquesta fórmula com a toc d’atenció al Departament d’Educació, que al llarg dels anys continua sense fer campanya en defensa de la xarxa d’escoles públiques .

+ info

La Federación de Asociación de Madres y Padres de Catalunya (Fapac) ha lanzado un spot en defensa de la escuela pública catalana.

Ha utilizado el logotipo de la Conselleria de Educación de la Generalitat como “crítica y toque de atención” a que la administración no la haga.

El video se enmarca en la campaña anual de la Fapac en el periodo de preinscripción escolar que comienza el 29 de marzo, bajo el lema ‘L’escola pública, la millor escola’, en la que también colabora el periodista Jordi Évole.

La federación ha expresado sus disculpas a aquellas personas que se hayan podido sentir ofendidas por la fórmula para difundir el spot – usando el logo de Educación – y ha remarcado que su objetivo es valorar la escuela pública y hacer sentirse orgullosas a las familias que la sostienen.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.