Dos dies pel llançament. Missió “Consell Escolar”

Aquest és un missatge de compte enrere per a les eleccions del Consell Escolar.
Tot està preparat al Cabo Vila pel gran llançament del dia 26 de novembre. La missió “Consell Escolar” està a punt de iniciar-se i els quatre responsables de missió (Iganacio, Carlota, Ana i Claudia) necessiten de la tripulació, vosaltres, per a que tot funcioni a la perfecció.
Apropeu-vos al centre de comandament, vestíbul Escola Pere Vila, per dipositar el vostre vot hiper energitzant. Tots els vots són indispensables per a que el coet pugui sortir i fer la seva gran feina durant quatre anys.
Comptem a tots vosaltres per a que la missió sigui un èxit.

…Aquest missatge s’autodestruirà en 2,…

Vota a les eleccions del Consell Escolar

I per a aquells que passen del rollo espacial i us agraden més els missatges clars i directes. Recordeu anar a votar el proper dimecres 26. Ens han promès que l’urna no s’empassarà cap dit.

Per cert, s’ha fet una modificació a l’entrada que vam fer al web fa uns dies relacionada amb les eleccions al Consell Escolar. El número de candidats/tes que podeu marcar a cada butlleta són dos. Feu clic aquí per veure la informació actualizada. Disculpeu l’error però és que el meu cap està ara per ara arribant a Antequera i la resta del cos encara no s’ha mogut del    barri de la Ribera de Barcelona. És el que passa quan ja superes una certa edat crítica.

Si voleu saber més coses del Consell escolar entreu en aquest enllaç del Gencat. I aquí teniu un resum en català i en castellà del que trobareu en aquest enllaç.

QUÈ ÉS EL CONSELL ESCOLAR CATALÀ

QUÉ ES EL CONSEJO ESCOLAR CASTELLANO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.