Col.labora amb nosaltres aquest curs

A la passada assemblea general de l’AMPA del 20 d’octubre van sorgir una sèrie d’àmbits de participació on totes les famílies, sigueu o no de l’AMPA, podeu participar.

Totes aquestes comissions aniran estretament vinculades amb l’escola en forma de comissions mixtes escola-famílies i d’aquesta manera treballar junts per un projecte comú.

Els grups de treball són:

Comunicació
Aquest grup de treball es basa en el principi bàsic que tothom tenim el dret a ser informats. Igual que tothom tenim el deure d’assimilar la informació rebuda. Sabem que la comunicació és un eina molt important i que cal cuidar-la. Aquesta comissió vol trobar maneres d’arribar a totes les famílies de l’escola, vol mirar de millorar les vies actuals de comunicació i trobar d’altres que funcionin millor.

Festes
S’encarrega de totes les activitats relacionades amb festivitats, guarniments de l’escola. Cal molta gent per arribar a tot. Així que no estaria malament tenir una cua ben llarga a la porta de l’AMPA demanant col·laborar.

Hort
L’hort és un projecte d’escola on tots els nens i nenes participen. L’escola també vol que nosaltres com a famílies puguem col·laborar ajudant en tasques diverses. Aquí és on tots vosaltres podeu participar.

Pati
Fa uns anys que tant famílies com a escola volem que tots aquests grans espais que disposa l’escola canviïn de cara i siguin més agradables i divertits per la mainada, sempre donant prioritat a la seguretat. És per això que l’escola ha engegat una comissió Pati mixta per a començar a fer de l’escola un espai molt millor. Animeu-vols.

Aquells que vulgueu formar part d’alguns d’aquests grups de treball, només cal que envieu un correu electrònic a web@ampaperevila.com i ens digueu:

  • A quina comissió us voleu apuntar.
  • el vostre nom.
  • Curs del vostre fill/a.
  • Correu electrònic i un telèfon de contacte.

Si ho preferiu, també ens ho podeu comentar de viva veu passant per l’oficina de l’AMPA.
Les dades rebudes es passaran a la resta de components de l’àmbit de participació escollit perquè us pugueu coordinar millor.

Gràcies per la vostra participació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.