Casal d'estiu 2022

Casal d’estiu 2022

Casal d’estiu per a infants i adolescents de 3 a 12 anys.

Enlace para bajar la presentación.

Las inscripciónes comienzan el 23 de abril.

Casal d’estiu Escola Pere Vila

Aquest projecte vol generar un vincle positiu entre infants i adolescents amb la natura, descobrir l’impacte ambiental del sistema alimentari, a ser conscients que som el que mengem i conèixer la biodiversitat i la mar, per tal de comprometre’ns amb una societat més respectuosa.

Sota el lema “1 estiu x transformar el planeta” els infants esdevindran activistes per la biodiversitat, la sostenibilitat i els ODS a través d’aventures, activitats, jocs, Aprenentatge i Servei (ApS), ciència ciutadana i molt més.

Un dels nostres somnis és treballar per perpetuar el món a les futures generacions, per aquest motiu compartim amb vosaltres aquesta oportunitat per treballar i aprofundir sobre l’alimentació sostenible i saludable com a punt de partida de la proposta educativa d’Estiu 2022.

Creiem necessari construir una societat més conscient i responsable vers nosaltres mateixos i el planeta que habitem.

Els objectius a assolir són:

  • Actuar i educar en la consciència que el que és sa per a nosaltres també ho és per a la salut i la sostenibilitat del planeta.
  • Conèixer, apreciar, valorar, estimar i protegir la Natura i els seus elements des del temps de lleure com a alternativa a l’oci electrònic.
  • Actuar i educar per a l’acció individual i col·lectiva envers el canvi d’alimentació.
  • Estimular la imaginació, la fantasia i la creativitat dels infants a través de la Natura i el seu entorn més immediat.
  • Generar un espai de convivència agradable, segur i saludable, que estimuli el sentiment de vincle i de pertinença, tant al grup com al medi natural.

A través del quatre elements de la matèria: AIGUA, TERRA, FOC i AIRE, descobrirem els reptes que tenim per transformar el nostre planeta i aconseguir que els humans puguem viure en equilibri amb altres formes de vida sota un desenvolupament sostenible.

Comptem amb vosaltres per ajudar-nos! No hi falteu!

  • Sortides per l’entorn, tallers d’experimentació, jocs d’aigua, gincames, etc…
  • Sortides en autocar de tot el dia.
  • Piscina i platja.

Inici de les inscripcions: 23 d’abril 

Aquest casal està homologat per l’Ajuntament de Barcelona

Casal d'estiu 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.